Over ons

Over ons

J. VAN HEMELEN keuringsorganisme is een Belgisch keuringsorganisme met meer dan 40 experts op het gebied van elektrische, mechanische, explosie en brandveiligheid. Wij ondersteunen klanten, gaande van grote multinationals tot particulieren, van over heel België met onze expertises.  Dit doen wij vanuit onze 2 vestigingen in Alsemberg en Kortrijk.

De Belgische overheid erkent J. VAN HEMELEN KEURINGSORGANISME vzw officieel als erkend keuringsorganisme en als Externe Dienst voor Technische Controles. Voor deze erkenningen beschikken wij dan ook over een BELAC-accreditatie als keuringsinstelling type A (NBN-EN-ISO/IEC 17020).

Onze Missie

Bedrijven de dag van vandaag moeten zich heel snel kunnen aanpassen aan de veranderende behoefte van de markt en de klanten. Dit streven wij na door inhoudelijke experts aan te bieden die zeer frequent bijgeschoold worden en dus op de hoogte zijn van alle laatste wetgeving en laatste trends in hun vakgebied.

Uw Kwaliteitspartner

Technische controles, inspecties en keuringen

Onze Visie

Als onafhankelijk keuringsorganisme een referentie zijn in het uitvoeren van specifieke veiligheidsinspecties en het bieden van hieraan gerelateerde diensten. 
Professionaliteit, efficiëntie en flexibiliteit staan hierbij centraal teneinde een meerwaarde te creëren voor onze klanten, al de betrokken personen, de overheid, alsook de onderneming zelf en zijn personeel.
Wij stellen ons maximaal ten dienste van de klanten zonder afbreuk te doen aan onze taak en onpartijdigheid, en met een streven naar een optimale rendabiliteit en loyaliteit met klanten en leverancier

Korte Geschiedenis

 

J. VAN HEMELEN keuringsorganisme vzw werd in 1982 opgericht door ir. Jozef Van Hemelen die hiermee zijn jarenlange expertise in de keuringssector verder wou ontwikkelen en uitbouwen in een eigen bedrijf. Intussen is het keuringsorganisme uitgegroeid tot een stevige kmo die actief is in het gehele land en die gereputeerd is om zijn uitstekende vakkennis dankzij de professionele aanpak van een team van zeer gemotiveerde medewerkers. De diensten die instaan voor de gehele organisatie, planning, opvolging en administratieve verwerking worden gestuurd vanuit de hoofdzetel te Alsemberg en de gewestelijke zetel in Kortrijk.

Neem contact op

Hallesesteenweg 228 1640 Sint -Genesius-Rode

02/380 52 71

Engelse Wandeling 2 F8L 8500 Kortrijk

056/35 76 76

Info@vanhemelen.org