Planner medewerker

Vacature planner

 

Ben jij sterk in afspraken plannen en organiseren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor ons kantoor in Kortrijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega om ons team te versterken als planner voor ons kantoor in Kortrijk.

J. Van Hemelen keuringsorganisme is een groeiende en dynamische KMO gespecialiseerd in het inspecteren van elektrische en mechanische installaties alsook van explosie- en brandveiligheid. Onder het moto “Safety is our business” bedienen wij sinds 37 jaar onze klanten verspreid over heel België en streven hierbij naar de allerbeste dienstverlening om zo niets aan het toeval over te laten.

Wat verwachten we van jou?

Je kerntaak omvat het plannen en opvolgen van keuringen. Jij zal hierbij in nauw contact staan met zowel de klant als de inspecteur. Voor  zowel de klant als de inspecteur ben jij binnen de firma het eerste aanspreekpunt.

  • Via onze planningstool in het ERP-pakket plan jij heel gedetailleerd afspraken en volg je deze op. Deze tool wordt ook steeds verder uitgewerkt, hier aan meewerken klinkt als muziek in je oren.
  • Het is een utopie dat alles volgens het boekje verloopt. Tijdens je werk zal je op proactieve manier onvoorziene planningsproblemen opvangen en vlot afhandelen, om zo steeds naar de beste dienstverlening te streven.

Je bent zeker en vast ook een teamspeler.  teamspeler Collega’s bijstaan met administratieve taken zoals verslaggeving, klasseren en archiveren kan ook tot je takenpakket behoren. Anderzijds zal je  ook op hen kunnen rekenen. Heb jij zin om deze uitdaging aan te gaan? Dan ben jij de persoon die we zoeken

Jouw Profiel

Diploma:
Professionele Bachelor Office Management, TSO 3de graad KMO-administratie of Se-n-Se (7de jaar)

Persoonsgebonden vaardigheden:
-Communicatief (intern & extern) en klantgericht
-Je kan goed overweg met software & IT
– Zelfstandig resultaatgericht kunnen werken met verantwoordelijkheidsgevoel
– Ordelijk en nauwkeurig
– Omgaan met stress en zich flexibel kunnen opstellen in veranderende omstandigheden
– Leervermogen hebben
– Interesse in techniek

Ervaring:
Werkervaring in een administratief ondersteunende functie is een plus

Ons aanbod

  • Een uitdagende en veelzijdige job in een stabiele en groeiende onderneming met doorgroeimogelijkheden
  • Competitieve verloning

Hoe Solliciteren?

Via e-mail: hilde.desmedt@vanhemelen.org

Contact: Hilde Desmedt

Solliciteren met motivatiebrief en cv met recente foto. Kopie van diploma bijvoegen a.u.b.

Bekijk ook onze andere vacatures: